top of page

Om oss

Bye & Spikkeland er en sang- og piano-duo som formidler norsk og fransk musikk, med vekt på den omfangsrike vise- og romanseskatten. De er opptatt av å videreformidle tekster og melodier av kunstnere som de har et spesielt forhold til, og har innarbeidet et bredt repertoar av både kjent og mer ukjent karakter.

Duoen har bakgrunn fra Griegakademiet i Bergen, Liverpool Institute for Performing Arts og Norges Musikkhøgskole. siden studietiden i Bergen har de spilt over 100 konserter i hele landet, arrangert av blant andre Musikkens Venner, Festspillene i Bergen, Folkeakademiet Den Kulturelle Spaserstokken og Folkeakademiet.

Mezzosopran Marianne Bye Granheim (28) fra Eidskog studerer master i utøvende klassisk sang på Norges Musikkhøgskole under professor Svein Bjørkøy. Bye Granheim har spesialisert seg i lieder og oratoriesang, og er vokst opp i en sterk visetradisjon med Erik Bye som bestefar. Marianne er en aktiv konsert-sanger, og har vært solist med en rekke orkestre og kor. Fra våren 2018 er hun fast ansatt som alt i Det Norske Solistkor som ledes av Grete Pedersen. 

For mer informasjon: 

www.mariannebyegranheim.com

MARIA GILBERG SPIKKELAND (1990) fra Flekkefjord er utdannet pianist, sanger og organist med bakgrunn fra Griegakademiet i Bergen, Liverpool Institute for Performing Arts, Complete Vocal Institute i København og Norges Musikkhøyskole i Oslo. Nå jobber hun som kantor i Hafslund og Skjeberg kirke i Sarpsborg i tillegg til å være frilans musiker og artist, produsent og låtskriver under artistnavnet MIRIEL. 

Mer info: www.mirielmusic.com

bottom of page